New is always better…

- Barney Stinson

Kijk, het zit zo, Selfer is nieuw… Zo nieuw, dat we eigenlijk nog niet helemaal operationeel zijn.

Wil je weten wanneer we lanceren? Als één van de eersten  zélf je huis verkopen? Gewoon effe je e-mailadres ingeven en we keep you posted!

  Veelgestelde vragen

  Is het Selfer systeem écht gratis?

  Ja, ons systeem en onze diensten zijn tijdens de opstartfase volledig gratis. Er zijn nog wel enkele optionele kosten, zoals een verkoopbord (een basis verkoopbord is wel inbegrepen) en advertenties op immo-websites. Je kan ons altijd via de chatbox bereiken om die kosten in detail te bespreken.

  Is dit wel in orde met de Belgische wetgeving?

  Volledig! Al onze documenten en tools zijn opgesteld in samenwerking met Belgische notarissen, volledig in orde met de Belgische wetgeving en waterdicht. Onze instructievideos zijn trouwens ook gemaakt in samenwerking met immo-professionals.

  Hoe werkt het nu precies?

  Klik hier voor uitleg over hoe ons systeem precies werkt. In een notendop, via Selfer kan jij gebruik maken van digitale tools en documenten om helemaal zelf je huis te verkopen, aan een fractie van de makelaarsfee. We helpen je de gegevens te verzamelen en leggen uit hoe je best foto's kan maken, mensen kan ontvangen of kan onderhandelen, met handige instructievideos.

  Hoe zit dat met die gratis laser-afstandsmeter?

  Iedereen die zich bij ons aanmeldt om zijn huis zelf te verkopen, krijgt gratis een blitse laser-afstandmeter toegestuurd. Kwestie van te helpen de juiste afmetingen van je huis bijeen te sprokkelen. No strings attached, letterlijk en figuurlijk! Kijk hier voor nog meer informatie.

  Wat als ik niet tevreden ben?

  Bij Selfer doen we niet moeilijk. Een vergoeding moet je verdienen als je het waard bent. Als jij vindt dat we dat niet waard zijn, dan betalen we je geld terug. Sowieso.

  Helpen jullie me bij de verkoop?

  Uiteraard! Je kan met vragen altijd bij ons terecht en wij doen ons best om je zo veel mogelijk te helpen. De snelste manier om ons te contacteren is via de chatfunctie op de site.

  Zijn jullie makelaars?

  Wij zijn geen makelaars en ook geen ‘Online makelaars’. Selfer is een digitaal stappenplan waarbij we de nodige tools, instructievideos en documenten aanreiken om je pand zelf te verkopen, maar wij komen niet officieel tussenbeide. We helpen je met alles, je kan met vragen bij ons terecht, maar uiteindelijk verkoop jij zélf je eigen pand.

  Deze laser afstandsmeter
  is van jou!

  Iedereen die via Selfer een woning wil verkopen krijgt zomaar een gratis laser afstandsmeter thuis toegestuurd, boom baby!

  Gedaan met tegendraadse rolmeters; met enkele drukken op de knoppen neem je de maten van je woonst op. Kost je niets, nada, noppes.

  Tell me more! Probeer nu gratis